Хлібодар посів 4-е місце на турнірі у Знам’янці

Сьогодні, 5 грудня, у спортивному залі міської ДЮСШ Хлібодар завершив виступ на турнірі з футзалу, який присвячений Дню визволення міста Знам’янка від фашистських загарбників.

Вчора за підсумками матчів групи 1 Хлібодар посів друге місце і сьогодні, 5 грудня, Хлібодар боровся за 4-6 місця. У першому матчі гравці Хлібодару здобули переконливу перемогу над Титаном з села Петрове. Вже у першій половині зустрічі у ворота Титану було забито шість сухих голів. Після перерви суперник зміг два голи відіграти. А далі було продовження результативного футболу, за підсумками якого Хлібодар святкував перемогу з рахунком 13:4. У складі Хлібодару у цьому матчі Олександр Зайцев забив шість голів, Роман Дар’єв – 5 голів, ще по голу забили Роман Прозоровський та Олег Колюка.

У другому матчі дня Титан у напруженому протистоянні здолав Будівельник – 8:7. То ж у третьому матчі дня Хлібодар зустрічався з Будівельником і мав не програти з розгромним рахунком, щоб посісти четверте місце. Для Хлібодара матч з Будівельником був складнішим, ніж з Титаном. На старті матчу завдяки двом голам Зайця Хлібодар вів у рахунку 2:0. Суперник у середині тайму зрівняв рахунок. До перерви гравці Хлібодару відновили перевагу у два голи. У першій половині другого тайму матчу гравці Будівельника могли протистояти супернику, програючи 4:5. Але далі гравці Хлібодару змогли розвинути свою перевагу у рахунку і здобути перемогу з рахунком 11:6. У цьому матчі у складі Хлібодару Роман Дар’єв та Олександр Зайцев забили по чотири голи, Ярослав Поплавка – два голи, Роман Прозоровський – один гол. То ж у підсумку Хлібодар посів четверте місце на турнірі у Знам’янці.

Результати матчів за 4-6 місця:
Хлібодар – Титан – 13:4 (6:0)
Титан – Будівельник – 8:7
Хлібодар – Будівельник – 11:6 (4:2)