Наш суперник – Усівка

15 серпня Хлібодар у 12-му турі Першої ліги чемпіонату Кіровоградської області з футболу серед аматорів на виїзді зіграє з Усівкою (Олександрія).

Матч відбудеться на стадіоні у селі Новий Стародуб. Початок матчу о 18:00.

Усівка – єдина команда з Олександрійщини, яка представляє місто на аматорському рівні у 2021 році. Свої домашні матчі команда проводить на зразковому стадіоні у селищі Новий Стародуб (Петрівський район).

Відзначимо, що у минулому сезоні Усівка виступала у Відкритому чемпіонаті Знам’янського району. Раніше вже писали, що команди обмінялися виїзними перемогами. У першому колі Першої ліги чемпіонату області Хлібодар вдома поступився Усівці – 0:3. Усівка після 10 зіграних матчів має 13 очок та посідає 5-е місце у турнірній таблиці ліги.

У цьому році команда Усівка підписала договір про співпрацю з організацією ABC MANAGMENT.

ABC MANAGMENT – це організація, яка підтримує аматорські колективи власним коштом. Керівник Alex Coburn зараз мешкає в США, але замість, щоб розвивати американський спорт підтримує український. За що ми їм дуже вдячні.

Компанія ABC MANAGMENT забезпечила Усівку комплектом форми, а також надасть фінансову підтримку для організації домашніх матчів. Своєю чергою, Усівка зобов’язується розмістити логотип мецената на рукаві форми та розміщувати банер на домашніх матчах. Угода розрахована на 1 сезон, з умовою пролонгації.