Здобули перемогу на характері

Сьогодні, 5 вересня, Хлібодар у матчі 15-го матчу Першої ліги чемпіонату Кіровоградської області вдома зустрічався з ФК Долинська.

На 5-ій хвилині матчу Костін з лівого флангу подав на дальню стійку воріт – Грузін з пару метрів не влучив у ворота суперника. Забігаючи на перед, відзначимо, що це був найбільш небезпечний момент у першій половині зустрічі. Через шість хвилин Гелевер передачею попереду знайшов Грузина, який головою пробив у руки голкіпера суперника.

У середині тайму захисник Хлібодару заблокував удар Лети. Через хвилину півзахисник Долинської Платаний зі штрафного з вигідної позиції поцілив у стінку гравців Хлібодару. Через 10 хвилин Гелевер пробивав зі штрафного – голкіпер гостей надійно зіграв у цьому епізоді. До завершення першого тайму гості мали два напівмоменти. Спочатку Велюнець пробив головою, замикаючи подачу з кутового – Халімончиков відвів загрозу воротам. А на 41-ій хвилині матчу з гострого кута Тихончук не зміг переграти голкіпера Хлібодару Халімончикова.

На старті другого тайму з передачі Гелевера Грузин на ближній стійці намагався головою переправити м’яч у сітку воріт. А на 56-ій хвилині матчу Кравченко подав у центр штрафного майданчику суперника, звідки Гелевер на випередження у падінні переправив м’яч у ворота гостей – 1:0. Відразу гості могли зрівняти рахунок, але голкіпер господарів виграв дуель у нападника.

На 60-ій хвилині зустрічі з передачі Костіна Шевцов пробив повз ворота гостей. На своїм неточним ударом відповів нападник гостей Тихончук. Далі мав свій момент Грузин, але пробив вище воріт. А на 72-ій хвилині матчу Калінчак результативно замкнув дальню стійку воріт – 1:1.

Гравці Хлібодару змогли проявити характер та вирвати перемогу у звітному матчу. На 82-ій хвилині матчу з 18 метрів Кравченко вміло виконав штрафний удар, пробивши над голкіпером під перекладину воріт – 2:1. Гості до завершення матчу мали два моменти, щоб уникнути поразки, але не влучили у ворота. То ж у підсумку матч завершився з рахунком 2:1 на користь Хлібодару.

Хлібодар – ФК Долинська – 2:1 (0:0) (Гелевер, 56; Кравченко, 82 – Калінчак, 72)
Хлібодар: Халімончиков, Кударенко, Статінов, Матюк, Прозоровський, Кравченко, Олійник, Іванов (Шевцов, 46), Гелевер, Костін (Тарасенко, 65), Грузин
ФК Долинська: Лисенко, Лумяник, Велянець, Климчук, Калінчак, Платаний, Гниляк, Пройдак, Борута, Лета (Червоний, 46), Тихончук (Мартинюк, 46)
Попередження: Прозоровський, 87; Грузин, 90+3 – Озарук, 78 (тренер); Мартинюк, 82.