Турнір до 5-річчя заснування ФК Хлібодар

9 жовтня у селі Суботці на спортивному майданчику відбувся товариський турнір з міні-футболу до 5-річчя заснування ФК Хлібодар (Суботці) – Кубок Хлібодара.

На змаганнях також були присутні президент ФК Хлібодар Руслан Згривець, голова Кіровоградської обласної федерації футболу Віктор Безсмертний, керівник програми розвитку дитячо-юнацького та молодіжного футболу ФК Зірка (Кропивницький) Вадим Даренко та сільський голова Андрій Борідченко.

Перший матч відбувся між командами молодшої групи відділення з футболу КДЮСШ Суботцівської сільської ради. Далі відбувся основний турнір, участь в якому взяли 5 команд, у складі яких грали колишні і нинішні гравці команди Хлібодар. Це команди Хлібодар, Хлібодар-Легіон, збірна Суботців, Промінь (Богданівка), команда Суботцівської ДЮСШ (старша група).

За підсумками змагань перше місце посіла команда Хлібодар, які було вручено перехідний кубок. Також призами було відзначено найкращих гравців турніру. Так, найкращим голкіпером став Тарас Тупічко (ДЮСШ), найкращим бомбардиром – Михайло Семенюк (Промінь), найкращим гравцем – Андрій Кравченко (Хлібодар). Голова Кіровоградської обласної федерації футболу Віктор Безсмертний подякою відзначив плідну роботу головного тренера команди Хлібодар Олега Колюки та подарував футбольні м’ячі.

Також було відзначено найкращих вихованців Суботцівського відділення ДЮСШ з футболу – Дмитра Ворону, Артема Старостіна, Єлизавету Ткаченко та Олександра Кривозерського. Керівник програми розвитку дитячо-юнацького та молодіжного футболу ФК Зірка Вадим Даренко вручив футбольні м’ячі Іллі Доманському та Артему Старостіну.

Нагадаємо, що у цьому році у Суботцях було відкрито відділення комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Суботцівської сільської ради з футболу. Під керівництвом тренера-викладача Іллі Сергійовича Шостака юні спортсмени здобувають футбольні знання та навички. Юні футболісти у майбутньому поповнять команду Хлібодар-Юніор, яка буде виступати в обласних юнацьких змаганнях. Чималий вклад у відродження дитячо-юнацького футболу у Суботцях вносять сільський голова Андрій Васильович Борідченко, тренер дорослої команди Хлібодар Олег Сергійович Колюка та президент ФК Хлібодар Руслан Федорович Згривець.

Результати матчів:
Тур 1
Суботці – ДЮСШ – 6:2
Промінь – Хлібодар-Легіон – 3:0
Тур 2
Хлібодар – Суботці – 3:0
ДЮСШ – Промінь – 2:6
Тур 3
Хлібодар – Хлібодар-Легіон – 4:3
Суботці – Промінь – 0:6
Тур 4
ДЮСШ – Хлібодар-Легіон – 1:4
Хлібодар – Промінь – 4:0
Тур 5
Хлібодар-Легіон – Суботці – 3:0
ДЮСШ – Хлібодар – 5:4

Турнірна таблиця:

Команда В Н П М О
1. Хлібодар 3 0 1 15:8 9
2. Промінь 3 0 1 15:6 9
3. Хлібодар-Легіон 2 0 2 10:8 6
4. Суботці 1 0 3 6:14 3
5. ДЮСШ 1 0 3 10:20 3