Звертаємо вашу увагу!

Завершилося третє коло благодійного фестивалю футболу Суботцівської громади (Кропивницький район Кіровоградська область).

Залишилося зіграти матчі четвертого кола. Звертаємо вашу увагу на те, що на сайті ФК Хлібодар ведеться автоматична побудова турнірної таблиці за допомогою плагіну SportsPress. На жаль, цей програмний засіб не дозволяє сортувати команди у турнірній таблиці з урахуванням особистих зустрічей (це передбачено пунктом 15 регламенту турніру при рівності очок). Система сортує команди за кращою різницею забитих-пропущених голів при рівності очок.

На сайті ФК Хлібодар маєте змогу переглянути результати всіх матчів та визначити команду, яка буде вище за іншу при рівності очок. На ці випадки будемо звертати увагу при написанні огляду ігрового дня.

Зокрема, після завершення третього кола Володимирівка та Мошорине мають по 18 очок. Результати їх особистих матчів – 2:1, 1:5, 5:3 на користь команди Мошорине. Тобто, на разі, Мошорине має перебувати на третьому місці, Володимирівка – на четвертому.

Після завершення турніру підсумкова турнірна таблиця і розподіл місць буде сформовано в “ручному режимі” (якщо дві та більше команд матимуть однакову кількість очок) і у випадку рівності очок, вище місце буде в команди, в якої кращі показники в особистих зустрічах, як це передбачено регламентом.