17 вересня завершиться благодійний фестиваль футболу Суботцівської громади

17 вересня відбудуться останні матчі благодійного фестивалю футболу на підтримку ЗСУ Суботцівської громади (Кропивницький район Кіровоградська область).

На матчах як завжди буде скринька і кожен з присутніх зможе фінансово доєднатися і допомогти ЗСУ. Тож давайте допоможемо нашим захисникам, завдяки яким ми живемо під мирним небом.

Призовий фонд турніру становить 10 тисяч гривень, який піде на допомогу ЗСУ. Також за рішенням організаторів турніру кошти, які планувалися на придбання нагородної атрибутики будуть направленні на допомогу ЗСУ.

На жаль в останні ігрові дні скринька майже порожня.

Отже, пам’ятаймо благородну мету турніру, а тому давайте в останній ігровий день допоможемо гривнею нашим славним Збройним Силам України. А вони того варті!

Щодо самого турніру, то в останній ігровий день в суботу, 17 вересня, відбудуться 5 матчів (будуть зіграно за будь-якої погоди):
14:00. Суботці-2 – Володимирівка
14:40. Трепівка – Суботці-2
15:20. Мошорине – Трепівка
16:00. Володимирівка – Мошорине
16:30. Богданівка – Суботці
17:00. Закриття турніру.

Інтрига збережена до останніх матчів, адже не відомо, яка команда стане переможцем турніру. За перше місце змагаються Суботці та Богданівка, які в очній зустрічі фестивалю визначать переможця. Команда з Суботців влаштовує і нічия, богданівцям потрібно лише перемагати.

На бронзові медалі претендують команди з сіл Мошорине та Володимирівки. Гравцям з Володимирівки для здобуття нагород варто сподіватися не лише на себе, а й на перемогу Трепівки над Мошорине.

Так що цілком реально, що у грі Володимирівки проти Мошорине може бути визначена доля третього місця.

Але варто пам’ятати, що мета цього турніру не перемога і призові місця команд, а вдячність ЗСУ і їх підтримка для наближення нашої спільної Великої Перемоги!

Нагадаємо, що організовано турнір Олегом Колюкою та директором Суботцівської КДЮСШ Віталієм Халімончиковим за підтримки ТОВ “Агрофірма “Хлібодар” (генеральний директор Згривець Р.Ф.) і Суботцівської сільської ради (голова Борідченко А.В.) під егідою Кропивницької районної асоціації футболу.