Швидкий гол вплинув на хід матчу

Сьогодні, 30 травня, суботцівський Хлібодар провів сьомий матч у чемпіонаті Кіровоградської області.

У рамках 7-го туру Хлібодар вдома приймав Тясмин. Перед початком матчу сталася приємна подія. Голова Кіровоградської обласної асоціації футболу Віктор Безсмертний та секретар Кропивницької міської ради, тренер дорослої команди Хлібодар, Олег Колюка вихованцям відділення комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Суботцівської сільської ради з футболу (с. Суботці) подарували футбольні м’ячі. Віктор Анатолійович привітав всіх присутніх хорошою справою – відкриттям у цьому році відділення з футболу у селі Суботці. Юні футболісти мають можливість тренуватися та набиратися футбольної майстерності і у майбутньому підсилювати дорослу команду Хлібодар.

Нагадаємо, що у цьому році у Суботцях було відкрито відділення комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Суботцівської сільської ради з футболу. Під керівництвом тренера-викладача Іллі Сергійовича Шостака юні спортсмени здобувають футбольні знання та навички. Чималий вклад у відродження дитячо-юнацького футболу у Суботцях внесли сільський голова Андрій Васильович Борідченко, Олег Сергійович Колюка та Руслан Федорович Згривець.

Стартові хвилини зустрічі розчарували глядачів – вже на другій хвилині дальнім ударом Леськів відкрив рахунок, забивши гол у ворота Хлібодару. Цей гол вплинув на хід матчу. Господарі намагалися якомога швидше відігратися, при цьому припускалися помилок у необов’язкових ситуаціях – вистачало обрізок у центрі поля. На 20-ій хвилині матчу господарі могли зрівняти рахунок. З передачі Семчука Степаненко пробив вище воріт гостей. Через 20 хвилин Олійник з кутової позначки виконав хорошу подачу – Степаненко пробив повз ворота.

Другий тайм матчу більш багатим на події. На 53-ій хвилині матчу з передачі Зайцева Слівченко реалізував вихід один на один з голкіпером суперника. Через 7 хвилин Зайцев мав можливість вивести Хлібодар вперед, але голкіпер гостей парирував його удар. А у середині другого тайму матчу Москаленко забив гол у ворота Халімончикова. Через 5 хвилин захисник гостей у власному штрафному майданчику порушив правила проти Олійника і було призначено пенальті, яке реалізував Кравченко.

Не довго тримався рахунок 2:2. У контрвипаді гості забили третій гол у ворота господарів. Його автором став Досужий. У компенсовані хвилини матчу господарі мали шанс зрівняти рахунок, але не пощастило – замикаючи дальню стійку воріт гравець Хлібодару поцілив у захисника гостей. Матч завершився з рахунком 3:2 на користь Тясмину. У першому колі Хлібодару залишилося зіграти ще один матч – 6 червня на виїзді зустрінуться з командою Арсенал (Новоархангельськ).

Відзначимо, що на звітному матчі також були присутні сільський голова Андрій Васильович Борідченко та генеральний директор ТОВ Хлібодар, президент однойменного футбольного клубу, Руслан Федорович Згривець.

Хлібодар (Суботці) – Тясмин (Олександрівка) 2:3 (0:1) (Слівченко, 53; Кравченко, 72 (пен) – Леськів, 2; Москаленко, 67; Досужий, 77)
Хлібодар: Халімончиков – Шевцов О., Кударенко, Матюк, Прозоровський (Сумко, 46; Тарасенко, 85) – Олійник, Кравченко, Семчук (Костін, 75), Слівченко, Дарьєв, Степаненко (Зайцев, 51).
Тясмин: Скічко, Нагірний, Досужий, Москаленко, Бойко, Чабан, Возник, Самойленко, Пономарчук, Леськів, Волошин
Попередження: Кравченко, 38; Матюк, 78; Олійник, 81 – Бойко, 22; Волошин, 90+1

Результати інших матчів туру:
Волохіно (Долинська) – ФК Новоукраїнка – 2:7
Скіф (Соколівське) – ФК Долинська – 1:1
Усівка (Олександрія) – Новатор (Бобринець) – 4:2