У Суботцях визначився переможець Кубку Хлібодару (+фото)

Сьогодні, 26 червня, у селі Суботці відбудеться розіграш Кубку Хлібодару до Дня Конституції України серед юнаків 2008 р.н. і молодші.

Турнір проводився на спортивному майданчику серед вихованців комплексної дитячо-юнацької спортивної школи. За результатами змагань перше місце посіла команда Суботці-1 (тренер-викладач Ілля Сергійович Шостак), друге – команда Богданівка (тренер-викладач Олександр Володимирович Довженко), третє – команда Суботці-2 (тренер-викладач Ілля Сергійович Шостак). На церемонії закриття змагань переможець та призери отримали кубки та дипломи відповідного гатунку. Також юні футболісти були нагороджені індивідуальними відзнаками (статуетками та грамотами). Найкращим гравцем турніру став Станіслав Ковальчук (Богданівка), найкращим воротам – Тарас Тупічко (Суботці-1), найкращим бомбардиром – Дмитро Ворона (Суботці-2).

Відзначимо, що змагання відбулися за фінансової підтримки ТОВ Хлібодар (генеральний директор Руслан Федорович Згривець).

Нагадаємо, що у цьому році у Суботцях було відкрито відділення комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Суботцівської сільської ради з футболу. Під керівництвом тренера-викладача Іллі Сергійовича Шостака юні спортсмени здобувають футбольні знання та навички. Юні футболісти у майбутньому поповнять команду Хлібодар-Юніор, яка буде виступати в обласних юнацьких змаганнях.

Чималий вклад у відродження дитячо-юнацького футболу у Суботцях вносять сільський голова Андрій Васильович Борідченко, тренер дорослої команди Хлібодар Олег Сергійович Колюка та президент ФК Хлібодар Руслан Федорович Згривець.

Більше фото у Facebook:

Текст – директор КДЮСШ Суботцівської сільської ради Віктор Слюсаренко, фото – Віталій Довганюк