Втрачена перемога

3 липня Хлібодар в Олександрівці провів товариський матч з місцевим Тясмином.

Вже перша атака у матчі завершилася взяття воріт Тясмину – гості вміло пройшли по правому флангу атаки і виконали передачу у центр штрафного майданчику, звідки Грузин в один дотик переправив м’яч у сітку воріт суперника. Підопічні Колюки не збавляли оберти своїх атак і далі. На сьомій хвилині матчу захисник в останню мить заблокував удар Зайцева. А після подачі з кутової позначки Грузин влучив у перекладину воріт – Шевцов був першим на добиванні і теж влучив у каркас воріт, але вже третій удар Матюка завершився голом.

На 14-ій хвилині матчу гравці Хлібодару розіграли зразкову багатоходівку, яку завершували Грузин, Олійник та Кравченко – після удару останнього м’яч влетів у дальній кут воріт господарів. Гравці Тясмину змогли оговтатися після паузи, яка була пов’язана із питтям води. Після паузи господарі до перерви створили кілька моментів, з яких реалізували один. Спочатку Ключник не реалізував два моменти – спершу він поцілив у стійку воріт, у наступній атаці пробив повз ворота. А на тридцятій хвилині матчу Гудзов один гол відіграв. Могли збільшити свою перевагу гравці Хлібодару, але захисник Тясмину Бойко вибив м’яч з власних пустих воріт.

На початку другого тайму матчу господарі зусиллями Ключника ще один гол відіграли. Далі Степаненко та Грузин не реалізували свої моменти, пробивши повз ворота Тясмину. А на 70-ій хвилині матчу спрацювало старе футбольне правило: не забиваєш ти – забивають тобі. Ключник зрівняв рахунок – 3:3. Наприкінці матчу Степаненко не реалізував вихід один на один з голкіпером суперника.

Матч завершився з рахунком 3:3. Варто відзначити, що Хлібодар у цьому матчі грав лише з однією заміною та з двома номінальними захисниками. Команда Тясмин же не знітилася після трьох пропущених голів і змогла проявити характер та уникнути поразки.

Тясмин (Олександрівка) – Хлібодар (Суботці) – 3:3 (1:3) (Гудзов, 30; Ключник, 48, 70 – Грузин, 1; Матюк, 8; Кравченко, 14)