Наш майбутній суперник – Волохіно

8 серпня (неділя) Хлібодар у 11-му турі Першої ліги чемпіонату Кіровоградської області з футболу серед аматорів вдома зіграє з ФК Волохіно (Долинська).

Матч відбудеться на стадіоні у селі Суботці. Початок матчу о 18:00.

Представляємо майбутнього суперника. ФК Волохіно грала в двох останніх сезонах чемпіонату Кіровоградської області з футзалу. У минулому сезоні чемпіонату Долинського району з футболу команда Волохіно посіла шосте місце. Взимку команда докомплектувалася.

Після зіграних 11 турів Першої Кіровоградської області команда Волохіно посідає 7-е місце, здобувши 10 очок. У першому колі змагань 25 квітня Волохіно на Долинщині обіграло Хлібодар. Згадаємо той матч. Зустріч пройшла за певної переваги команди Хлібодар. У першому таймі матчу було створено стовідсоткові можливості для взяття воріт. На 20-ій хвилині матчу Кравченко з флангу виконав передачу на Зайцева, який переправив м’яч у сітку воріт суперника. Але взяття воріт було скасовано. Асистент арбітра «угледів» положення поза грою в епізоді, коли Зайцев був за лінією м’яча. Ось така суперечлива ситуація вплинула на хід гри. У першій половині зустрічі гравці Хлібодару мали шанс зрівняти рахунок, але після удару Грузина господарів врятував каркас воріт. Після перерви матчу господарі намагалися нав’язати боротьбу, інколи грубо граючи, намагаючись втримати переможний рахунок і їм це вдалося.

Волохіно (Долинська) – Хлібодар (Суботці) – 1:0 (1:0) (Єпіфанов, 33)